-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsaBully
tag
Sziasztok! Ismerősöm notebookján
Deepin 15.11 (debian alapú)system update után login fail,wrong password..pedig nem változott..talán bill kiosztás?Magyar volt de nincs benne y vagy z, se ékezetes betű, nulla van benne de ö-vel is próbáltam.
Ugyanez az update másik 3 gépen gond nélkül lefutott,reboot és müködik..
reset linux password-ra van valakinek ötlete? -
CsaBully
tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Debiant telepítettem mert szeretnék tapasztalatot szerezni benne, továbblépni a mint,ubuntu stb után.
Pl terminálból felraktam a youtube-dl-ert és a guit leszedtem github-ról .deb állományt, amihez voltak függőségek,amiket megkerestem, vagy pl keepass ugyanez a szitu volt, frissítettem a libreoffice-t a 6-os verzióra, aucidious szintén, ilyesmik.Természetesen terminalból telepítek.
-
CsaBully
tag
Sziasztok! Kb egy hete "játszom" Debian 9.4 amd64 vel..eleinte fahéj meg púpos , de a kde lesz a nekem való ez már most látszik..

Azt szeretném kérdezni , hogy létezik olyan csomagkezelő, vagy olyan beállítás valamelyik csomagkezelőn amivel nem kell utána vadászni a függőségeket egyenként a pkgs.org-ról vagy a debian szervereiről? Mivel hiányolja őket telepítéskor és kiírja ezért megtalálom,felrakom..csak hát emberi gyarlóság , lusta vagyok..

Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kés topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ugyanez az update másik 3 gépen gond nélkül lefutott,reboot és müködik..