- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Milyen videókártyát?
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
thaler2
senior tag
Ezt nem hiszem el...Felvettem ezeket a tárolókat, de egyszerűen egy rohadt nvidia drivert, nem tudok feltelepíteni, mert teljesíthetetlen függőségei vannak
Ez direkt szivat engem...az ubuntuban hozzá se kellett nyúlnom a tárolókhoz és mindent tudtam telepíteni, de ez nagyon szopat engem... -
thaler2
senior tag
Üdv. Az lenne a problémám, hogy felraktam a Debian 4.0 disztrót, és egyszerűen nem találok, olyan tároló címeket, amik olyan szinten tartalmaznák a csomagokat, mint pl az ubuntu esetében ahol gyárilag benne vannak a tároló címek, és minden igényt kielégítenek a tartalmuk. Debiannál meg itt szenvedek 1-1 csomaggal, pedig felvettem vagy 6 tárolót is. Szal pls aki tud irjon lehetőleg magyar, megbízható, és korrekt tárolócímeket

üdv: thaler2 -
thaler2
senior tag
ADódott egy kis probléma:
Adott egy asrock k8nf6g alaplap ( Realtek PHY RTL8201CL hálókártyával), Debian legújabb 4.0ás verziójú netinstallos telepítője. Sajnos a hálókártyát nem akarja felismerni, ezen hogy lehetne segíteni? Ubuntu,uhu,suse, mindegyik felismerte egyedül a debian nem...
Szóval a kérdés adott, remélem valami linuy guru tud segíteni.
üdv: thaler2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Átírja az ENSZ az önvezetés szabályait
- Minden, ami hőszivattyú
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Elemlámpa, zseblámpa
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Egy nyamvadt fordító csomagot (build-essential) nem tudok felrakni, mert kiabál hiányzó csomagokért...Egyszerűen röhej....Így sajnos használhatatlan.....