Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Autós kamerák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
feketegergo
üzenetére
feketegergo
Nekem a tálcán lévő hengerőszabályzó „Hanerőszabályzó beállítás” az Alsamixer-t nyitja meg, itt a Master -t szabályozza, de ennek állítása semmilyen változást nem eredményez. A Headphone és PCM állítására viszont változik a hangerő, de ezeket közvetlenül állítani nem tudom. -
teleahocipöm
senior tag
Volna egy problémám, vezeték nélküli billenytűzetet használok és bekapcsolás után angol kiosztásúnak ismeri fel, addig amíg a ps2-es billenytűzeten nem ütök le pár karaktert. Eddig ilyet nem tapasztaltam egyik disztrón sem.
A másik apró gondom, hogy a tálcán lévő hangerőszabályzó nem működik. -
teleahocipöm
senior tag
Olyan Debian LXDE verziót keresek, ami notebookra készült, mert amit kipróbáltam nem lehett az oldalgörgetést beállítani, egy egyszerű Puppy-n is be lehet állítani a touchpadot egy grafikus felületen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest