- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszayanou
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudom rábírni a debiant, hogy írási joggal automatikusan csatolja a pendriveokat? Az usbmount csomaggal kezdtem el kísérletezni, de most csak a root user tudja írni a pent.
Az /etc/usbmount/usbmount.conf fájlba beleírtam ezt a sort, de ez sem használt: FS_MOUNTOPTIONS="uid=1000,gid=1000"
Debian 7 wheezy KDE-vel a rendszer.
-
szaszayanou
aktív tag
válasz
Apollyon #6315 üzenetére
Xfce amúgy jó lenne, csak nagyon lassan fejlesztik, főverziót már lassan 3 éve nem adtak ki... bugfixek vannak, de az sem gőzerővel.
Szerintem éppen ez a jó benne. Tudja az alap dolgokat, ennél több funkció pedig a teljesítmény kárára menne. A verziób#ziságot idővel kinövi az ember.
-
szaszayanou
aktív tag
Sziasztok!
Milyen frissítéseket kapok a rendszeremhez a jessie megjelenésekor, ha most a testing weekly build-et telepítem fel a gépre? Kell piszkálnom a tárolókat, ha stabil debiant szeretnék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest