-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eperfa
tag
válasz
Forest_roby
üzenetére
annyira nem vészes a kernelforgatás, kis guglizással jó howtokat találni.
alaplépések: forrás letölt (apt-get --source linux-image... ässzem í]y hívják a csomagokat] ), a mostani configfile bemásol, a forráskönyvtárba belép, make menuconfig, a space és M betű nyomogatása a megfelelő helyeken (enterekkel és esc-ekkel tarkítva), a fordítást nem írom le mer megtette már más
[link]
(a vanilla sources helyett én inkább ajánlanám a debianos kernel source letöltését.)
ja amúgy a problémádról nem tudok nyilatkozni, bár sztem is kell forgatnod, én csak leítam hogy kell
-
Eperfa
tag
válasz
Forest_roby
üzenetére
exim: a /etc/rc-kből szed dki az eximre mutató symlinket. alternatívaként le is szedheted ha nem használod/mást használsz (egyszerűbb
)
ha egyszeris elolvasod a debianos apache configfileját rá fogsz jönni miért az apache2-default-ot hozza be. a virtual hostnál keresgélj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo X390 i7 8665U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)