Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
fap333
aktív tag
válasz
bhonti
üzenetére
Kipróbáltam, hogy az alapfelhasználóként bejelentkezve beírtam a
sudo su -parancsot, viszont ekkor is az jön vissza, hogy sudo parancs nem található. Amivel át tudok lépni a root felhasználóra távolról az asu --parancs.@bambano: tudnál valamit írni róla, hogy hogy tudom ellnőrizni a sudo beállításaimat? minek kellene lennie egyáltalán?
Bocsánat, ha esetleg értelmetlen dolgot kérdezek, de a linuxot soha nem tanultam, csak most ismerkedek vele, innen-onnan próbálom összeszedni a szükséges információkat...
-
-
-
kovaax
őstag
Nem olyan csoda az, Lenovo Ideapad, az olcsóbb cuccokban tán már csak wifi van...
-
cigam
titán
Letöltöttem a goodbye-microsoft.com oldalról ezt a telepítőt, de nem jutottam messzire:
Pedig az oldal 2020-as. A telepítő médián található setup.exe pedig nálam is elakad:
Nem kellene szólnia Debian-os csapatnak hogy ezt így nem kéne? Írnék én, csak nem tudom kinek, és külföldiül sem tudok választékosan (sehogy) fogalmazni.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- sziku69: Szólánc.
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Sweet.tv - internetes TV
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Path of Exile 2 (POE2) Early Access kulcs
- Witcher 1 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Alienware 17r4 olvass
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest