Hirdetés
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- VR topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Davidkoma
üzenetére
trying to overwrite '/usr/bin/soffice', which is also in package libreoffice-common 1:6.1.5-3+deb10u7
Sose próbáltam LO mellé felrakni, de mivel a soffice a Libre indítója és ezt akarja felülírni, nekem ebből az jön le, hogy vagy egyik vagy másik. Megnézve ezt a leírást, itt is le kell szedni a LO-t, ha fenn van:
How to Install Apache OpenOffice 4.1 on Ubuntu, Debian and LinuxMint
Rég foglalkoztam már rendhagyó telepítéssel, szóval lehet, hogy egy szeparált mappába tudnád telepíteni, de erre nincs tippem. (egyébként Debianra esélyesebb talán, mint Mint-re, itt már elég sok egymásra épülés van(DE, fájlkezelő X.apps), hiába Debian alapon adják ki)
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest