-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
ubyegon2 #6894 üzenetére
ezt linkelhetted volna korábban is (vagy ha volt is, nem vettem észre)
itt már látszik, hogy egyedi hibád van
ha kevered is rendszereket, ilyen nem szokott történniezt is írtam:
(vagy lehet fel is lehetne pakolni onnan Jessie alá, ha bátor vagy)tlac ft. hozzáállását nem tudtam annyira érteni, máskor ő se ilyen, a mostani Debian-LMDE2 cinmanó hibridet is neki köszönhetem.
az a baj, hogy szavakon lovagolsz, ironizálsz, ami nekem nem egyértelmű (szerintem másoknak sem), hogy mikor teszed
ha valamivel nem értesz egyet, akkor arra írsz egy baromságot, ahelyett, hogy leírnád kulturált módon, hogy mi a gondod vele
úgy összességében elég bicskanyitogató üzenetet tudsz írni, amit nem bírok mindig elnézni
közben neked vannak problémáid a rendszerben, de így csak abba az irányba haladsz, hogy mellőzzük a kérdéseidet -
spammer
veterán
válasz
ubyegon2 #6894 üzenetére
"az más kérdés, hogy nem értem, miért írtad
"
Nem nekem szólt, de hogy értsd:
Írták, hogy sok kezdő, köztük szülők is használják a Debiant. Erre érkezett az a válasz, hogy más dolog használni és más üzemeltetni. Értsd: nem a kezdők/szülők telepítik és konfigurálják, ők csak használják. Értsd: ha nincs, aki beállítsa, akkor nem biztos, hogy kezdőnek való rendszer a Debian.
szerk: bár szerintem ha egy kész DE-t rak fel valaki a telepítővel, akkor nem bonyolultabb, mint egy Ubuntu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged