Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a betsy repo jó ötlet
, gondoltam már rá, valahol olvastam a külön friss változat felrakását, de így még jobb! Kipróbálom, próbálgatásra van úgyis felrakva Debian 8, LMDE2- t valamiért hanyagoltam megjelenésekor, de nem emlékszem, mi volt vele a hiba.
Az mindenesetre nekem is furcsa volt, hogy szembement a Mintesek filozófiájával és hamarabb kijöttek vele, mint a Jessie- vel.Tegnap betűváltásnál is fagyott egyszer, a 17- es Cinnamonja nekem bőven elég volt, a 2.2 nem stabil, a mostani 2.4 viszont úgy emlékszem elég stabil.
txt kiterjesztésnél megjegyzi valóban, de Minten a log fájlokat is a gedit olvasta be alapból, nem a LO. Ha mással akarom megnyitni, alapból csak a gedit -et ajánlja fel. LO lassan olvasta be, de egyszer kért valamit, azt felraktam és azóta az is gyorsan olvassa a logokat.
Az elején jelszót kér a Debian, hirtelen nem jut eszembe, hogyan kell azt kilőni, nincs erre tipped?
Lehet, hogy nem mdm- et használ, azért csinálja? Nem tudom most megnézni, Minten vagyok most, itt nem idegesít annyira a hozzáférés engedélyezése, ha másik meghajtó partícióiba akarok dolgozni.erre nincs tipped?
switched to clocksource tsc szuttyogás
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.30
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, gondoltam már rá, valahol olvastam a külön friss változat felrakását, de így még jobb! Kipróbálom, próbálgatásra van úgyis felrakva Debian 8, LMDE2- t valamiért hanyagoltam megjelenésekor, de nem emlékszem, mi volt vele a hiba.
Az mindenesetre nekem is furcsa volt, hogy szembement a Mintesek filozófiájával és hamarabb kijöttek vele, mint a Jessie- vel.