Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- HiMedia lejátszók
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a betsy repo jó ötlet
, gondoltam már rá, valahol olvastam a külön friss változat felrakását, de így még jobb! Kipróbálom, próbálgatásra van úgyis felrakva Debian 8, LMDE2- t valamiért hanyagoltam megjelenésekor, de nem emlékszem, mi volt vele a hiba.
Az mindenesetre nekem is furcsa volt, hogy szembement a Mintesek filozófiájával és hamarabb kijöttek vele, mint a Jessie- vel.Tegnap betűváltásnál is fagyott egyszer, a 17- es Cinnamonja nekem bőven elég volt, a 2.2 nem stabil, a mostani 2.4 viszont úgy emlékszem elég stabil.
txt kiterjesztésnél megjegyzi valóban, de Minten a log fájlokat is a gedit olvasta be alapból, nem a LO. Ha mással akarom megnyitni, alapból csak a gedit -et ajánlja fel. LO lassan olvasta be, de egyszer kért valamit, azt felraktam és azóta az is gyorsan olvassa a logokat.
Az elején jelszót kér a Debian, hirtelen nem jut eszembe, hogyan kell azt kilőni, nincs erre tipped?
Lehet, hogy nem mdm- et használ, azért csinálja? Nem tudom most megnézni, Minten vagyok most, itt nem idegesít annyira a hozzáférés engedélyezése, ha másik meghajtó partícióiba akarok dolgozni.erre nincs tipped?
switched to clocksource tsc szuttyogás
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Proxmox VE
- Építő/felújító topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgatós találkozó
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, gondoltam már rá, valahol olvastam a külön friss változat felrakását, de így még jobb! Kipróbálom, próbálgatásra van úgyis felrakva Debian 8, LMDE2- t valamiért hanyagoltam megjelenésekor, de nem emlékszem, mi volt vele a hiba.
Az mindenesetre nekem is furcsa volt, hogy szembement a Mintesek filozófiájával és hamarabb kijöttek vele, mint a Jessie- vel.