-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
bambano #4636 üzenetére
na adtam még egy sokadig esélyt újrakezdve mindent
gépből kihúztam a hálókábelt, telefont újraindítottam wifit kikapcsolva és adatkapcsolatot bekapcsolvaés csak a dhclient usb0 parancsot adtam ki és működik
köszönöm!már csak azt nem értem, hogy a gnome-os network manager applet miért nem látja
-
tlac
nagyúr
válasz
bambano #4636 üzenetére
szerintem a modulok automatikusan betöltődtek helyesen
root@debian:~# lsmod | grep rndis
rndis_host 5475 0
cdc_ether 3377 1 rndis_host
usbnet 11795 2 rndis_host,cdc_ether
usbcore 123271 8 rndis_host,cdc_ether,usbnet,usb_storage,usbhid,uhci_hcd,ehci_hcdpróbálkoztam ezekkel is
ifconfig usb0 up (erre szükség van? ifconfig látja az usb0-t anélkül, hogy bármit is csinálnék)
dhclient usb0de ez csak abban az esetben működött, ha a routeremből wifin nyert internetet osztottam meg usb-n, a mobilnetre nem működött
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Rap, Hip-hop 90'
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Update 06.26. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged