- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hohó!
El se hiszem, gond nélkül felment a driver. Terminálban felhúztam a kde-t kompletten, és vele együtt az fglrx csomagokat, kivéve a legacy-t, vagyis a másik 4 fglrx csomagot telepítettem.
Telepítés után aticonfig --initial, ez végzett, aztán restart, és egyből volt működő driver.CCC működik az amdcccle paranccsal, a scaling opció megy, elvileg a tearing mentes desktop is. A desktop effektek is mennek, csak továbbra sem magától, hanem mindig engedélyezni kell a kompozitot, mert egy másik processz kérésére alapból le van tiltva. Ez nyílván nem radeon driver gond, de az okát nem tudom. (inteles laptopomban nincs ilyen gond, viszont a szomszéd radeonhd-s laptopjában szintén nincs alabpól compozit)
Egyébként ha jól emlékszem, a 11.3-as driver van a squeeze testing repóban. Javaslom ezt telepíteni, korábbi driverekkel pl. a tearing és a scaling sem tökéletes.
-
Capricornus
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest