- Hobby elektronika
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Acer notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Cathfaern #327 üzenetére
Többé kevsébé sikerrel jártam. apt-get megy hiba nélkül...látszólag. Gyakorlatilag a apt-cache-t nem tudom használni, mert egyszerűen nem talál semmit
pl rákeresek a ''gnome''-ra, erre nem ír ki semmit. ha beírom neki, hogy install gnome, akkor meg felrakja a gnome-ot.
Ami viszont fontosabb: nem tudom a gnome-ot elindítani. A promtom így néz ki (xy nevű user esetén):
(none) xy .Vagy valami ilyesmi, a lényeg a none. Ugyanis erre a gnome azt mondja, hogy nem tetszik neki, és nem hajlandó elindulni. KDE-t nem sikerült feltennem. ''-f'' -el sem. Mindig van egy-két része, amire azt mondja, hogy azt nem lehet instalálni
De először azt a ''none''-al kéne csinálni valamit, hogy legalább valami grafikus felületem legyen (őszintén bevallom, ott azért otthonosabban érzem magam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged