Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
Többé kevsébé sikerrel jártam. apt-get megy hiba nélkül...látszólag. Gyakorlatilag a apt-cache-t nem tudom használni, mert egyszerűen nem talál semmit
pl rákeresek a ''gnome''-ra, erre nem ír ki semmit. ha beírom neki, hogy install gnome, akkor meg felrakja a gnome-ot.
Ami viszont fontosabb: nem tudom a gnome-ot elindítani. A promtom így néz ki (xy nevű user esetén):
(none) xy .Vagy valami ilyesmi, a lényeg a none. Ugyanis erre a gnome azt mondja, hogy nem tetszik neki, és nem hajlandó elindulni. KDE-t nem sikerült feltennem. ''-f'' -el sem. Mindig van egy-két része, amire azt mondja, hogy azt nem lehet instalálni
De először azt a ''none''-al kéne csinálni valamit, hogy legalább valami grafikus felületem legyen (őszintén bevallom, ott azért otthonosabban érzem magam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Társasjáték topic
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Tudományos Pandémia Klub
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
pl rákeresek a ''gnome''-ra, erre nem ír ki semmit. ha beírom neki, hogy install gnome, akkor meg felrakja a gnome-ot.