- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Valami baja van a tápomnak
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
én se ismertem, tartottam tőle. aztán kipróbáltam... pofátlanul egyszerű.
kell a jigdo-lite program, kell egy .jigdo file és egy .template, ami az adott image-hez tartozik. ezeket letöltöd, majd (emlékezetből, majd valaki kijavít, vagy a readme-ben elolvasod):
jigdo-lite *jigdo
kérdezni fogja az elsődleges letöltési forrást (deb mirror), én általában a ftp.de.debian.org-ot szoktam mondani neki, elég gyors. utána wgettel szépen egyesével leszedi a csomagokat, amit egy ''üres'' cd/dvd-image-be belepakol. a végén leellenőrzi, hogy sikerült-e a teljes image-t helyesen megcsinálni.
#1774: igen, tölt, leszed 10 csomagot, majd beírja az eredetielg üres vázba. aztán tölti a többit, addig, míg az utolsót is le nem szedi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest