Hirdetés
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD-háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsikka
tag
Sziasztok!
Nagy fába vágtam a fejszémet!!

Kiötlöttem azt, hogy virtualbox-al feltelepítettem egy debiant és 3 windows 7-et. Azt szeretném megcsinálni, hogy a debian, mint szerver működjön a win7-ek pedig kliensként. Szerver adja ki az ip címeket, legyen egy közös könyvtár amit a wines gépeken el lehet érni, 2 felhasználó pl tanár és tanuló amelyeknek a profiljait a szerverről tölti be és mandatary legyen tehát hiába változtatják meg a háttérképet, beállításokat az ne mentődjön el hanem mindig az alapértelmezett profil töltődjön be. Ezeket ahogy olvasgattam sambával lehet valahogy megoldani. Fusson tűzfal, bind, squid amiben pl azt is megadom hogy mik legyenek a tiltott webhelyek.
Szóval valami ilyesmi elképzelésem lenne ezt a sulinkban lévő megoldásból ötlöttem ki csak nem tudom pontosan hogy is induljak neki mert nem vagyok annyira jártas benne.
Milyen sorrendet kövessek hogy jó legyen? Tudna nekem erről valaki leírásokat adni mit hogy kell?Köszi szépen a válaszokat előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- One mobilszolgáltatások
- Revolut
- Milyen TV-t vegyek?
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest