Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egérpad topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsikka
tag
Sziasztok!
Nagy fába vágtam a fejszémet!!

Kiötlöttem azt, hogy virtualbox-al feltelepítettem egy debiant és 3 windows 7-et. Azt szeretném megcsinálni, hogy a debian, mint szerver működjön a win7-ek pedig kliensként. Szerver adja ki az ip címeket, legyen egy közös könyvtár amit a wines gépeken el lehet érni, 2 felhasználó pl tanár és tanuló amelyeknek a profiljait a szerverről tölti be és mandatary legyen tehát hiába változtatják meg a háttérképet, beállításokat az ne mentődjön el hanem mindig az alapértelmezett profil töltődjön be. Ezeket ahogy olvasgattam sambával lehet valahogy megoldani. Fusson tűzfal, bind, squid amiben pl azt is megadom hogy mik legyenek a tiltott webhelyek.
Szóval valami ilyesmi elképzelésem lenne ezt a sulinkban lévő megoldásból ötlöttem ki csak nem tudom pontosan hogy is induljak neki mert nem vagyok annyira jártas benne.
Milyen sorrendet kövessek hogy jó legyen? Tudna nekem erről valaki leírásokat adni mit hogy kell?Köszi szépen a válaszokat előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Marathon (2025)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest