Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
vesával ment rendesen. (csak pocsék képfrissítéssel. egerem is volt. ImPS2 ként beállítva.)
reinstall lett belõlemást is elrontottam közben. a gond mindenestre nem tudom mi lehetett. talán az hogy feltelepítettem a nvidia-glx csomagot (azt hiszem az betesz a kernelbe egy modult, amit mindenestre nem tudtam mûködésre bírni. aztán a CC pathját megcsináltam hogy a gcc-3.3 -ra mutasson. (merhogy korábban lehülyézett a 4.0 ssal (ami a bulid-essential-al települ.) ezek után gond nélkül felment a driver (7676-os ) csak lehet hogy bezavart vmit a már említett nvidia-glx.
reinstall után kihagytam ezt a lépést és most megy.
köszönöm mindenkinek aki áldozott rám idõt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- ASUS routerek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest