Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
vesával ment rendesen. (csak pocsék képfrissítéssel. egerem is volt. ImPS2 ként beállítva.)
reinstall lett belõle
mást is elrontottam közben. a gond mindenestre nem tudom mi lehetett. talán az hogy feltelepítettem a nvidia-glx csomagot (azt hiszem az betesz a kernelbe egy modult, amit mindenestre nem tudtam mûködésre bírni. aztán a CC pathját megcsináltam hogy a gcc-3.3 -ra mutasson. (merhogy korábban lehülyézett a 4.0 ssal (ami a bulid-essential-al települ.) ezek után gond nélkül felment a driver (7676-os ) csak lehet hogy bezavart vmit a már említett nvidia-glx.
reinstall után kihagytam ezt a lépést és most megy.
köszönöm mindenkinek aki áldozott rám idõt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dobozos új HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mást is elrontottam közben. a gond mindenestre nem tudom mi lehetett. talán az hogy feltelepítettem a nvidia-glx csomagot (azt hiszem az betesz a kernelbe egy modult, amit mindenestre nem tudtam mûködésre bírni. aztán a CC pathját megcsináltam hogy a gcc-3.3 -ra mutasson. (merhogy korábban lehülyézett a 4.0 ssal (ami a bulid-essential-al települ.) ezek után gond nélkül felment a driver (7676-os ) csak lehet hogy bezavart vmit a már említett nvidia-glx.