Hirdetés
- RAM topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Logitech szerviz
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
usert felvettem sudoersbe (lehet benne volt?) visudo-val nézve nem látok különbséget.
su-ként indítva a visudot azt mondja nem találja a parancsot. su-ként sudo visudo és máris működik. Komolyan mondom nem értem.
Kitöröltem a nohup su -c -t, mire azt írta ki, hogy nem találja az elérési útvonalat
Visszaírtam, manuálisan indítom és elindul. Ezt se értem.Na mind1, ha nem találja, akkor...átteszem a felhasználó home-jába.
A .apps -ba behánytam az sh-t és a JAR-t is, átírtam az utakat és úgy indítottam. Elindul rendesen.Beütemeztem most lustaságból KDE GUI-n keresztül az sh-t és nyilván nem indult el a su miatt.
Na ekkor kitöröltem a nohup su -c-s részt és ekkor már elindult, persze hiába, mert nem su-ként indítva nem találja meg az USB-s olvasót.
De legalább elindul
Most elkezdek játszani a .sh-s su-s paraméterezéssel, hátha egyszer csak elindul.Köszönöm a türelmed és az ötletelést

Úgy érzem +10év linux aztán csak ráérzek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Thermalright Assassin X 120 V2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest