Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
usert felvettem sudoersbe (lehet benne volt?) visudo-val nézve nem látok különbséget.
su-ként indítva a visudot azt mondja nem találja a parancsot. su-ként sudo visudo és máris működik. Komolyan mondom nem értem.
Kitöröltem a nohup su -c -t, mire azt írta ki, hogy nem találja az elérési útvonalat
Visszaírtam, manuálisan indítom és elindul. Ezt se értem.Na mind1, ha nem találja, akkor...átteszem a felhasználó home-jába.
A .apps -ba behánytam az sh-t és a JAR-t is, átírtam az utakat és úgy indítottam. Elindul rendesen.Beütemeztem most lustaságból KDE GUI-n keresztül az sh-t és nyilván nem indult el a su miatt.
Na ekkor kitöröltem a nohup su -c-s részt és ekkor már elindult, persze hiába, mert nem su-ként indítva nem találja meg az USB-s olvasót.
De legalább elindul
Most elkezdek játszani a .sh-s su-s paraméterezéssel, hátha egyszer csak elindul.Köszönöm a türelmed és az ötletelést

Úgy érzem +10év linux aztán csak ráérzek.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest