-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Itt hátha többen tudják a választ...
Érdekes problémára lettem tegnap figyelmes. Feltettem a GKrellm-et, ami azelőtt gyakorlatilag nem okozott látható/érezhető procihasználtságot. Most viszont egyrészt állandó 20%-os terhelést jelentett, de az egeret is megfogta, alig lehetett használni a gépet. A top szerint is ez használta. Miután leállítottam, a hiba megszűnt, tehát 100%, hogy ehez volt köze. A rendszer friss Debian Sarge, 1. cd-ről feltéve, majd netről frissítve/tovább telepítve. Más is tapasztalt ilyet?
Azelőtt Sid alatt rendesen ment, csak azt a rendszert sikerült hazavágnom.
A másik probléma: Samsung ML1420 nyomtató. Látszólag a CUPS mindent rendben talál, feltesz mindent, viszont mikor mondom neki, hogy próba, a nyomtató csak áll. Tegnap már elég későn estem neki ahoz, hogy ne legyen lelki erőm túl sokat próbálkozni vele. Valaki indulási pontot esetleg? Már eléggé megszoktam a Debiant, nem szívesen váltanék Ubuntura.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest