Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Na még mindig csomagkezelő és gyors mirror a téma:
talátalm a netselect-apt programot. Ez az ftp.bme.hu-t mondja, hogy a leggyorsabb nekem. Generál is nekem soruce.list -et, de az eredetiből egy csomó midnen nincs benne.
Úgyhogy az eredetiben átírtam a címeket bme-sre, kivéve a security updatet, mert azt az eredeti program se írta át. Úgy fest működik.
Elvileg a bmés ftp szerveren fenn van midnen ami a hivatalos sezrvereken is, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- iPhone topik
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Horgász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgyhogy az eredetiben átírtam a címeket bme-sre, kivéve a security updatet, mert azt az eredeti program se írta át. Úgy fest működik.