- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Tavaszi hardvernyitány
- Autóhifi
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én azt értem hogy hogy néha elég a láb is. Precizíós csővel legtöbször elég egy lövés akár testre és mégis összeesik úgy hogy mindene megvan.

Én csak azért mondtam ezt a két kezes dolgot mert ez a tuti módszer.Én azt szeretem mikor valami kisseb dög rámkapaszkodik. Pl az a fej aminek csak 3 csápja van. Nyomkodni kell a gombot de aztán isaac úgy elveri hogy azt öröm nézni.
A legszemetebb ellenfél meg szerintem a Leaper
Nek i míg van akár egy végtagja is addig jön, ráadásué gyors és a falon is tud mászni.7Múgy ja. itt már gyengébb a sztázis még felhúzva is de nekem itt most nekem classic-on a cutter mellé nincs jobb ötletem és azért bőven ki tudom használni azt a kis időt amig lassú.
Amúgy a festett fegyveralkatrészek az MK-V-ös alkatrészek amiket asszem netről lehet beszerezni ha a kis robot hoz olyan fizető eszközt amivel letölthető.
Legalábbis mi anno úgy szereztük be őket.
Meg gondolom rendes fizetéssel is lehet leszedni ilyeneket.
Meg nekem rémlik hogy a 100% is adott be valami mk-v-ös cuccokat de ebbe már nem vagyok bíztos.Ja egyébként az imp mód a régi ds1-es ruhát adta be ami pont passol most a classic módhoz amit most tolok.

Új hozzászólás Aktív témák

- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- 2n voiceblue next GSM VoIP router
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 7 265K +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)
- Synology DS218 + 4TB HDD
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest