Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Ja persze, az xp...
Egyébként az első rész is jól megy win7-en, úgyhogy ezek után semmi nem indokolja, h. ne válts...
A fegyvertuning a négy alsó és négy felső (v. csak kettő, frame-tól függ...) bővítőhelyen kívül még két külön bővítőhellyel is kombinálódik, bár gondolom nyilván észrevetted... Csak azért írom, mert vannak olyan upgrade-k, amik nem csak rád v. a fegyveredre hatnak, hanem a partnerére is. Ez mindenesetre piros pont a fejlesztőknek...Igen, én is minden feleslegesnek vélt itemet eladtam: eladhatod a somatic gélt, a fegyveralkatrészeket, a lőszert, életet, és alapanyag-pontokat gyűjthetsz velük.
A tungsten (magyarul wolfrám) is növelhető, eladásnál mindig kiírja, hogy miből mennyit kap az ember...
Az MK II-es dolgokat nem lehet eladni egyedül, meg azokat, amik 3-mal növelik a sebzést, tárat, stb, bár ez utóbbiakat első körben nem is kapod meg (csak new game +-ban).A nekedrohanós szörny... Melyik is az? Amelyikeket otthagytad... Most nem rémlik...
A falmászás, hát attól én is falra másztam

Aztán elkezdem variálni, hogy a bal v. a jobb oldali mászóegységet használom, persze sok különbség nincs, de a sztázis is sokat segytett...
A ketrecnél én is elvoltam.
Apropó: mennyi lett a játékidő és hány százalékosra toltad ki?
Új hozzászólás Aktív témák

- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest