Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Weareus

addikt

válasz Kvelstadt #322 üzenetére

Ja persze, az xp...
    Egyébként az első rész is jól megy win7-en, úgyhogy ezek után semmi nem indokolja, h. ne válts...
    A fegyvertuning a négy alsó és négy felső (v. csak kettő, frame-tól függ...) bővítőhelyen kívül még két külön bővítőhellyel is kombinálódik, bár gondolom nyilván észrevetted... Csak azért írom, mert vannak olyan upgrade-k, amik nem csak rád v. a fegyveredre hatnak, hanem a partnerére is. Ez mindenesetre piros pont a fejlesztőknek...

Igen, én is minden feleslegesnek vélt itemet eladtam: eladhatod a somatic gélt, a fegyveralkatrészeket, a lőszert, életet, és alapanyag-pontokat gyűjthetsz velük.
    A tungsten (magyarul wolfrám) is növelhető, eladásnál mindig kiírja, hogy miből mennyit kap az ember...
    Az MK II-es dolgokat nem lehet eladni egyedül, meg azokat, amik 3-mal növelik a sebzést, tárat, stb, bár ez utóbbiakat első körben nem is kapod meg (csak new game +-ban).

A nekedrohanós szörny... Melyik is az? Amelyikeket otthagytad... Most nem rémlik...

A falmászás, hát attól én is falra másztam :DDD
    Aztán elkezdem variálni, hogy a bal v. a jobb oldali mászóegységet használom, persze sok különbség nincs, de a sztázis is sokat segytett...
    A ketrecnél én is elvoltam.
    Apropó: mennyi lett a játékidő és hány százalékosra toltad ki?

Új hozzászólás Aktív témák