Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
PetX
aktív tag
Hi!
Ha valakit érdekel megtaláltam az Abit honlapján hogy a Twinmos 512MB 400MHz-es ramok passzolnak az Abit NF7-S 2.0-ba, szerintem nem rosz vétel a ennyiért mivel tavaly vásároltam már és a pénzt ismét elköltöm legalább nem mászik el másra... :) -
PetX
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy most szeretnék venni 2x512MB TwinMos 400MHz-es DDR memóriát a Sulinetben (Magas árak Rulez!).
A memóriát a Fefo-nál szándékozom venni és a konkrét kérdésem az lenne hogy akadhat-e géppel a két memória modul Dual-ban.
Előre is THX!
Aktív témák
Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Patriot Viper Steel RGB 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest