Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Aktív témák
-
Szatír
aktív tag
Nem akarlak megbántani, ne értsd félre...csak már elég sok ''ilyen'' megoldást kínáltak , apronet és társaitól már égnek áll a hajam.... Hagyjuk inkább az egészet a fenébe....megtartom a ramokat és lemondok a tuningról majd konfigokba belerakom és még örülni is fognak neki.
TÉMA off
Kifakadás On
Remélem nem haragxotok meg, de már elvesztettem a türelmem...
A legjobb az volt, hogy a tobpicomba ahol hírdettem bepofátlankodtak és megpróbálták elhalászni az érdeklődöket szintén ram eladással...csak nyeltem egyet
Na meg az ilyen beszólások... ja blufishben meg amott olcsóbb, meg netto.... meg ilyenek...apám cége vesz
VEGYEN
Azt felhívtam EGY helyet , aszonták hát rendeljem meg ennyi-meg annyi,de lehet nem azon az áron hozzák szóval nincs garancia semmire...
Én meg becsületesen minden átbaszás nélkül próbálom eladni a ramokat azért, mert nem ezt szerettem volna kihozni a gépemből és tessék...plafonra kell menjek...hazamegyek visszarakom mind a négyet és téma lezárva.
VEGYETEK OTT , mert olcsó meg jó ahol akartok
Asszem első és utsó bizniszem volt ez itt a prohardveren....
Kifakadás OFF
ON
Tényleg nem neked szólt, ne haragudj...
[Szerkesztve] -
Szatír
aktív tag
Kingmax superram 4 db 256-s 400mhz-s modul...szép piros színben :o)
Kb. egy hetesek
Ha komcsira érdekel képet tudok küldeni emailben.
Ide is nézzél be...
Link:
prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=48633&arc=f
Meg ide is...
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=48544&start=0 -
Sárpac
nagyúr
Én is kipróbáltam jó néhány DDRt!
Nekem az a tapasztalatom, hogy az időzítések 2;2,5 vagy 3 nem nagyon dobnak a latba annál inkább a memória frekvenciája illetve az írási sebessége ezek viszont döntőek!
Tehát Aida teszttel illetve rarral csomagolással meg lehet állapítani melyik ram is a gyorsabb!
Én így döntöttem a Samsung ramjaim mellett!2,5;7;3;3
Volt úgy, hogy 40másodpercet vert egészen márkás ramokra is!!Pedig az időzítésük sokkal jobb volt!
És alapfeszen 2*240 azaz 480mhz atomstabil és persze olcsó!!! -
-
L3zl13
nagyúr
CAS Latency: A memória időzítések közül az egyik. Legtöbben csak ezt emlegetik, de van többis belőle. 2 a legjobb, 3 a legrosszabb. Nem lesz egetverő különbség a legjobb/legrosszabb között sem.
Bőveb leírás az időzítésekről itt: [L]http://www.corsairmicro.com/corsair/products/tech/memory_basics/153707/index.html[/L]
Konkrétan a CAS-ról: [L]http://www.corsairmicro.com/corsair/products/tech/trg-cas.html[/L]
Szerintem a RAM-ok elég ritkán romlanak el használat közben, tehát nem tudom mennyire fontos az élettartam gari. Néha a márkával sem jársz jobban, hiába fizettél érte többet.
Bármilyen modulból kettő: nem KELL, hogy menjenek dualban, kivéve ha kitet veszel. Azaz nem cserélik ki csak azért mert nem megy a duál.
De azért nagyobb részük megy duálban.
Az viszont egy harmadik tényező, hogy konkrétan a te alaplapodban mennek-e duálban (vagy egyátalán!). Erre sincs garancia, kivéve, ha az alaplapgyártód javasolja az adott típust a te lapodhoz.
Aktív témák
- Gitáros topic
- Arc Raiders
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Adobe Lightroom topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Óra topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest