Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LG LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
Én is kipróbáltam jó néhány DDRt!
Nekem az a tapasztalatom, hogy az időzítések 2;2,5 vagy 3 nem nagyon dobnak a latba annál inkább a memória frekvenciája illetve az írási sebessége ezek viszont döntőek!
Tehát Aida teszttel illetve rarral csomagolással meg lehet állapítani melyik ram is a gyorsabb!
Én így döntöttem a Samsung ramjaim mellett!2,5;7;3;3
Volt úgy, hogy 40másodpercet vert egészen márkás ramokra is!!Pedig az időzítésük sokkal jobb volt!
És alapfeszen 2*240 azaz 480mhz atomstabil és persze olcsó!!! -
-
L3zl13
nagyúr
CAS Latency: A memória időzítések közül az egyik. Legtöbben csak ezt emlegetik, de van többis belőle. 2 a legjobb, 3 a legrosszabb. Nem lesz egetverő különbség a legjobb/legrosszabb között sem.
Bőveb leírás az időzítésekről itt: [L]http://www.corsairmicro.com/corsair/products/tech/memory_basics/153707/index.html[/L]
Konkrétan a CAS-ról: [L]http://www.corsairmicro.com/corsair/products/tech/trg-cas.html[/L]
Szerintem a RAM-ok elég ritkán romlanak el használat közben, tehát nem tudom mennyire fontos az élettartam gari. Néha a márkával sem jársz jobban, hiába fizettél érte többet.
Bármilyen modulból kettő: nem KELL, hogy menjenek dualban, kivéve ha kitet veszel. Azaz nem cserélik ki csak azért mert nem megy a duál.
De azért nagyobb részük megy duálban.
Az viszont egy harmadik tényező, hogy konkrétan a te alaplapodban mennek-e duálban (vagy egyátalán!). Erre sincs garancia, kivéve, ha az alaplapgyártód javasolja az adott típust a te lapodhoz.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- LG LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest