Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ASUS notebook topic
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Szerintem ha cserelsz egybol 4G-re cserelj (2x2G) igy lenyegi gyorsulast fogsz erezni. Nekem DDR2 (840) -> DDR3 (1680) atallas szintetikus memóriasebesség-mérési tesztekben 15-25% közötti gyorsulast hozott. Ha lehet inkabb gyorsabbat vegyél, később még jól jöhet (minimum 1600as 1333 helyett). De varjuk még más véleményeket is szvsz.
-
wwenigma
Jómunkásember
DDR2-nél azért fel tudtam verni a sebességet minimum 8-10%-kal, ugyanezzel a procival - ha az idozitesekkel jol sakkoztam. Mivel AMD K7 es alatta (nem lattam DDR3-mal) + Intel LGA775 es alatta (nektem sem épp ilyen konfig van) az mar elegge "kifuto" igy szerintem altalanossagban elmondhato, hogy nem kell foglalkozni az idozitessel. Jol mutat, lehet vele villogni, de a nyers erő számít. (freki - a legolcsóbb és a leggyorsabb ramot kell venni)
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
akoska07 #3623 üzenetére
Úgy mégis az urband legend sszintjéről fel tudnád emelni a számszerűsítés szintjére? Én azt vettem észre, baromira nem gyorsul eszreveheto mertekben a gép DDR3 idozitesekkel valo baxkodassal. (DDR2-nel volt meg ertelme de itt...)
Most igy megy a gepsarkanyom:
Arra tudsz valamit mondani, hogy miert van ±2GB/s kulonbség az olvasashoz viszonyitott irasban/masolasban?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AliExpress tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MEGÉRKEZTEK! - 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- 8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest