- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- RAM topik
- Olcsó táblával készül a OnePlus
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Kék színű a nyák, és kingmax feliratú a csip rajta. De annyira lusták voltak, hogy az SPD-jét se programozták át, onnan tudom, hogy micsoda....
A legrégebbi moduljaikon micron JNM modulok voltak, zöld nyákon, gyári felirattal, majd asszem a 2gb-sekből is jött egy rövidebb elpida feliratos/csipes verzsön (szintén zöld), ami nekem is van, linkeltem is róla, majd ez a nanya/elixires kék nyákos kingmaxfeliratos csoda. De szerintem ez se olyan rossz...Attól függ, mi a célod vele.
Szerk.: találtam róla képet... A 2GB-s nem is kék...
[link] [link]
Mind a két modulpár 1500@cl8 körül ért véget a P35-ömben, 1,5V-on. És asszem ugyanaz a csip van rajtuk, de erre nem esküszöm meg. Általában a típus végéből derül ki, milyen csipes. (Itt B8KG9/B8KG9B) De hogy konkrétan az 1gb-s vagy 2gb-st néztem meg konkrétan, asszem az 1gb-s volt, kicsit belezavarodtam a sokféle kingmaxba,....De szerintem 99% hogy ugyanaz van rajtuk....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest