Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mostmár igen.

Annyit eltudtam vele érni, hogy bejött a win nem fagyott ki boot közbe meg tudtam mérni everestel, de prime egyből fagyást okozott.
Mind2 csatornának -2.5mV-t állítottam és ha már mást állítottam be neki, akkor el se jutottam a win-ig mert boot közbe kékhalál vagy el se kezdte tölteni a wint, ha emeltem neki ugyanez a helyzet.

Lehet, hogy belehetne ezt konfigolni, de nagyon sokat kéne vele szarakodni meg így, hogy jóformán nem is tudom még is mennyit kéne neki esélytelen, de valóban ez miatt nem megy mert akármilyen időzítésen/feszen van a ram ugyanúgy kékhalál. Majd azért még utána nézek XS-en, hogyan működik ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus TUF B450M Plus II használt eladó.
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi