- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Logitech szerviz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Szatesz #1841 üzenetére
Egyébként nekem is csinalja ezt csak nekem 3ds alkalmazasoknal a GTS csipp 3dmarkba pl vagy jatek kozbe...
Akkor mi értelme van így használni? Sok értelme van, ha állandóan szétfagy...
Ha választanom kéne, hogy 1800-on stabil, vagy 1920-hon állandóan fagy, akkor inkább maradok az 1800-nál...Az 1.9v 8-7-6-15-2T asszam már volt, és azzal működött, de nem vagyok biztos.
A magasabb fesztől néha kiakad, nem ragaszkodom feltétlen az 1.8v-hez, csak ez jött össze. Az 1T-től szinte mindig kikészül a win egyébként. Megnéztem, amit SzlobiG linkelt, és a kiskönyvébe ku*vára nem ez van írva. Köze nincs ehhez. Ott 2000-et írnak 8-7-6-19-1T-vel, 790i-ben. Így már valanmivel hihetőbb, de nekem ez se nagyon jött össze.
OK. Én igazából 1920-ba szeretném használni, az úgy baráti lenne.
Viszont kipróbáltam 9-13-13-13-2T-vel is 1920-ban, és tökre semmire nem jutottam, ugyan az volt az eredmény,mint eddig. Kapott már 1.85v-2.1v-ig mindent.
Ilyenkor mennyi MCH feszt adjak neki? Melyik az a beállítása, ahonnan már javasolt tolni neki? És mennyit?
MOD.: csak Vista 32-biten próbáltam. Ilyenem van eredeti, ezért ezt fogom használni. Sokra megyek vele, ha kiderül, hogy mondjuk XP-n tökéletes. Max megüt a guta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest