Aktív témák
-
Zs0lt1
csendes tag
válasz
Achill3uS #1965 üzenetére
Akkor megnyugodtam, köszi, ez most jól esett, csak tudod megijedtem, mert általában olyan érzékenyek ezek a szerkezetek.
Kést is használtál?Akkor nem is tudom mindek aggódom, hisz kb. 15-20 másodperc alatt leszedtem. Jó de mindenféleképpen kiveszem a ramokat és ezekkel próbálom ki először, ha minden ugyan úgy mőködik akkor nincsen baj? Létezik valami memoria tesztelő program?
-
Zs0lt1
csendes tag
Mennyire kell vigyázni egy DDR2-es mamóriára? Ma sikerült vennem egy memória hűtőt és rosszul ragsztottam rá (öntapadós) és le kellett róla húznom és elég nehezen ment... Egy ilyen öntapadós matrica szerűségtől ami jól ráragad sérülhet a memória? Szerintetek... Azért nem recsegett nem ropogott, csak most vettem és egy kicsit félek, hogy valami baja lett, kipróbálni viszont csak este tudom, de most tljesen be vagyok pánikolva, hogy tönkrettettem...
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- One mobilszolgáltatások
- Videós, mozgóképes topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest