- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Milyen videókártyát?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
Zs0lt1
csendes tag
válasz
Achill3uS #1965 üzenetére
Akkor megnyugodtam, köszi, ez most jól esett, csak tudod megijedtem, mert általában olyan érzékenyek ezek a szerkezetek.
Kést is használtál?Akkor nem is tudom mindek aggódom, hisz kb. 15-20 másodperc alatt leszedtem. Jó de mindenféleképpen kiveszem a ramokat és ezekkel próbálom ki először, ha minden ugyan úgy mőködik akkor nincsen baj? Létezik valami memoria tesztelő program?
-
Zs0lt1
csendes tag
Mennyire kell vigyázni egy DDR2-es mamóriára? Ma sikerült vennem egy memória hűtőt és rosszul ragsztottam rá (öntapadós) és le kellett róla húznom és elég nehezen ment... Egy ilyen öntapadós matrica szerűségtől ami jól ráragad sérülhet a memória? Szerintetek... Azért nem recsegett nem ropogott, csak most vettem és egy kicsit félek, hogy valami baja lett, kipróbálni viszont csak este tudom, de most tljesen be vagyok pánikolva, hogy tönkrettettem...
Aktív témák
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Vírusirtó topic
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Milyen videókártyát?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- hcl: Máté tíz pró
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- Gigabyte Z690I AORUS ULTRA itx-es brutál kis méregzsák + garancia (Z690-i)
- MEGÉRKEZTEK! - 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest