Aktív témák
-
Zs0lt1
csendes tag
válasz
Achill3uS #1965 üzenetére
Akkor megnyugodtam, köszi, ez most jól esett, csak tudod megijedtem, mert általában olyan érzékenyek ezek a szerkezetek.
Kést is használtál?Akkor nem is tudom mindek aggódom, hisz kb. 15-20 másodperc alatt leszedtem. Jó de mindenféleképpen kiveszem a ramokat és ezekkel próbálom ki először, ha minden ugyan úgy mőködik akkor nincsen baj? Létezik valami memoria tesztelő program?
-
Zs0lt1
csendes tag
Mennyire kell vigyázni egy DDR2-es mamóriára? Ma sikerült vennem egy memória hűtőt és rosszul ragsztottam rá (öntapadós) és le kellett róla húznom és elég nehezen ment... Egy ilyen öntapadós matrica szerűségtől ami jól ráragad sérülhet a memória? Szerintetek... Azért nem recsegett nem ropogott, csak most vettem és egy kicsit félek, hogy valami baja lett, kipróbálni viszont csak este tudom, de most tljesen be vagyok pánikolva, hogy tönkrettettem...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Eladó iPhone 13 Pro 128GB független alaplap tesztelt
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest