Aktív témák
-
Nortid
aktív tag
válasz
laragirl83 #3627 üzenetére
ezt nekem is csinalta css, procim nem volt stabil
-
Nortid
aktív tag
Geil Ulrtákról hallottam hogy a régieket d9-cel gyártották... Ez a ''régi'' pontosan mennyi időt takar?
-
Nortid
aktív tag
Aha, kösz, akkor marad így
-
Nortid
aktív tag
Hali!
Mennyi az esélye annak hogy a Geil Ulrtáim mennek kb. 850mhz-et cl3-ban (tapasztalat, másnak ment-e ennyit etc.) ? Most cl4 860mhz 2,2V-on használom őket, bőven mennek följebb is, de nem kell... -
Nortid
aktív tag
Hi!
BGA az milyen chip? -
Nortid
aktív tag
Hi!
Ha egy árban van 2x1gb a-data 800 (sima nem bordás) és 2x1gb geil value melyik a megbízhatóbb? -
Nortid
aktív tag
villámkérdés: gyors ram vagy sok ram?
-
-
Nortid
aktív tag
válasz
Gorneck #2392 üzenetére
Úgy értem hogy a pali amikor rámsózta Geil ultra helyett, azt mondta hogy ezek ilyen jók olyan jók, stb... Megemlítette hogy nincsenek összeválogatva, tehát nem biztos hogy mennek Dc-ben! És az SPD azt írja hogy az egyik a 266mhz-et cl3-ban, a másik meg cl4-ben tudja, az egyik gyorsabb! Nem tom hogy mennek-e DC-ben, nem tom hogy hol nézzem meg, de vszinűleg nem... És tuningban meg egyenesen sz*rok!!
És nem is várok ezektől se többet (ezek a 2gb-osak sincsenek összeválogatva), de csak 2gb és nagyon olcsó! -
Nortid
aktív tag
31k z0ty-nál, borda nélküli... most van ilyenem de csak 2x512mb, és nem dualchannel-es, és 820mhz a felsö határuk
Vagy nem számít annyit a kétszer annyi ram, jobb lenne ennyiért 2x512mb vitesta? -
Nortid
aktív tag
Sziasztok!
Találtam egy ilyet:
2x1024MB DDRII 800 A-DATA retail pack 31 456 Ft .
Ez csak nekem bűzlik? El lehet tőluk várni egy DS4-ben ugy 900-940mhz-et? -
Nortid
aktív tag
Sztetek melyiket érdemesebb megvenni egy DS4-be, ha mindkettő 29k-ért van?
corsair 800mhz cl4
a-data vitesta 800mhz -
Nortid
aktív tag
Van két szar a-data ram-om, 800mhz-esek. Tuningba nem mennek 830mhz fölé... Lehet ennek az az oka, hogy az spd-ben megnéztem, az egyik a 266mhz-et cl3-ban, a másik cl4-ben viszi?
-
Nortid
aktív tag
Sziasztok!
konfig: ds3 ; a-data ddr2-800 2x512 ; e6300
Az a bajom, hogy bárminek bármi feszt adok, akármit kapcsolok ki, bármit teszek fix mhz-re, 800mhz fölött hibázik a ram a tesztekben!
Próbáltam 1-3 helyett a 2-4 -es slot-okba tenni, ugyanez...
Mit csinálhatok még? Csak ennyit bírnak a ram-jaim? Gyári fölé nem mennek? (870mhz-nél már újraindul a gép, de alatta se stabil...)
Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vicces képek
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bundle topik
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- E-roller topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest