- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Pánik a memóriapiacon
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
nem azt mondtam hogy nem kell bíbelődni vele, hanem azt, hogy ne húzd meg őket.Annyit kell vele bíbelődni, hogy alacsonyabb szorzóra kell állítani, hogyha megrántod a procit fsbvel, akko ne másszon el vele, mert nem fogja bírni sokáig. Nem vágom milyen szorzókat lehet beállítani a lapodban, a lényeg, hogy 1066nál többet ne menjen. Ha megtod hogy mit megy a proci a lapodban, utána próbáld hozzáhangolni a ramokat.
-
VinoRosso
veterán
ki kell kapcsolni az energiagazdálkozási funkciókat, azt megnézed mit tud alapfeszen a proci, abból már kiderül pár dolog, és szerintem úgyis az lesz a szűk keresztmetszet, mert melegedni fog. A ramokat meg majd hozzáigazíthatod utána, de szerintem nem fognak túl jól menni, bár ki tudja. A lappal szerintem nem lesz gond. Elfüstölni meg nem tod, ha figyeled a hőmérsékleteket.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- Eladó GIGABYTE Z590M ULTRA DURABLE Alaplap
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest