- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Flashrider86 #6885 üzenetére
Néztem, néztem, csak nem láttam.
Amint írtam, lehet, hogy menni fog, csak nem 24/7-es beállításokon. Az tehát rendben van, hogy a teszt néhány perce alatt meg tudták hűteni 2.7 - 2.9V-n, de ezt nem fogod tudni otthoni körülmények között kivitelezni, főleg nem huzamosabb ideig. Tartósan 2.45V körül lehet adni legfeljebb a tuningmoduloknak, amelyek alapfesze gyárilag 2.2V (az 1.8V-s moduloknak nem adható ennyi, természetesen, mert megmurdelnek).A moduljaid egyébként jó darabok, be lehet próbálkozni 1150MHz körüli frekivel 5-5-5-18-ban.
Írod, hogy a BIOS-ban beállított késleltetési értékek megváltoznak, mire betölt az OS. Ez érdekes, mert a képeken azt látom, hogy a többi, BIOS-ban beállított érték (FSB, szorzó, feszültség) megmarad OS alatt is. BIOS-ban tehát by Manual-ra van állítva? Mennyi feszt kapnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged