Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
Jah körültekintően nyúlkáltam és ki is teszteltem mindet. Giga lapok tudom h agresszívak-e tekintetben, ezért engedtem rajtuk ahhoz képest amit a lap akarna adni. Ahogy mindenhol. Gyakorlatilag, játékok és munka alatt nem sok különbség van 5-4-3-8 és 5-4-4-10 között tehát még ezeken is lazítottam neki.5-4-4-10el meg 900Mhz sztem azért gyerekjáték egy ilyen kategóriájú kütyünek. Stabilan meg úgyis 500as FSB körül (+ 5-10) van vége az E8200 amnak. A ramok meg akkor még 1000en gyönyörűen mennek. Azért kár, hogy a 4 gigával így viselkedik a lap. Pedig 2x1 gigával bármelyik párossal megvan az 1200 2.2V-on. ( Bár csak bootot néztem és pár % Memtestet, többre nem volt türelmem
) Efölé még nem mentem.
-
pablotaxi69
csendes tag
Megcsináltam amit mondtál,de csak 2454 Mb/mp jött ki eredményként.Szerintem valami nem működik rendesen rajta.Nem vagyok Sir John Neumann&Bill Gates klónja,de azt írta hogy eredetileg a processor 2200 Mhz-en kell dolgozzon,a mért eredmény pedig 803.7 Mhz.Gondolom ez nem jó.
Help!Help!Help! S.O.S.!
Új hozzászólás Aktív témák
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen egeret válasszak?
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Lenovo Legion Y540 Gamer Magyar Laptop i7 9750H 16GB DDR4 GTX 1650 Jó Akku!
- Asus TUF B365M-PLUS GAMING + I9-9900K
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged