- Vezetékes FEJhallgatók
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Milyen TV-t vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
Látom menő vagy a géped előtt ülve.Én nem személyeskedtem, és nem is sértegettelek, hozzáteszem senki se vette idáig bátorságot hogy így beszéljen velem személyesen, bár a gép előtt ülve senki se tudja ki ül a másik gép előtt.Ezen most inkább nem is idegesítem magam mert addig fogok kattogni amíg eröltetni fogom a személyes találkozót is...és az neked nagyon nem lenne jó egy ilyen kis faxságból.
Megpróbálom poénra venni...oké? Most látom a te gépedben is mars! van.Egy igazi márkahű kingmax rajongóval állok szemben.Hűűűűű.
Az irígység csúnya dolog, nem szabad sajnálni ha valaki a jobbat megteheti.Te pont ezt csinálod.Személyeskedve.Előbb utóbb ha ezt a személyeskedő stílust folytatod valki telibe fog verni.
Ez csak egy jótanács volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 ram kit - INGYEN POSTA!
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- asus a320mk am4 alaplap
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z, Kingston Fury
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest