Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
Látom menő vagy a géped előtt ülve.Én nem személyeskedtem, és nem is sértegettelek, hozzáteszem senki se vette idáig bátorságot hogy így beszéljen velem személyesen, bár a gép előtt ülve senki se tudja ki ül a másik gép előtt.Ezen most inkább nem is idegesítem magam mert addig fogok kattogni amíg eröltetni fogom a személyes találkozót is...és az neked nagyon nem lenne jó egy ilyen kis faxságból.
Megpróbálom poénra venni...oké? Most látom a te gépedben is mars! van.Egy igazi márkahű kingmax rajongóval állok szemben.Hűűűűű.
Az irígység csúnya dolog, nem szabad sajnálni ha valaki a jobbat megteheti.Te pont ezt csinálod.Személyeskedve.Előbb utóbb ha ezt a személyeskedő stílust folytatod valki telibe fog verni.
Ez csak egy jótanács volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest