- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 3D nyomtatás
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskose7
csendes tag
Nos a combat reting akkor valtozik ha 30-utan cuccokat veszel a karakterednek!Ugye mint a WoW ban is vannak pve es pvp szetek.Mondom a pve szet lenyeget mert en is pve vagyok.Az elejen Marks of Triumphot kell gyujteni instakbol ami nagyon konnyu t1-et kiszedni nekem majdnem egy laza 3 ora volt cigiszunetekkel stb.A combat ratingben azert tudok segiteni mert az en Zold Lampas karakterem is megakadt 42-nel de full T1 voltam.El kell menni egy Vendorhoz ami arulja a 30-as szint legelejen az alap ruhakat.Ott venni 2gyurut a legjobbat persze,trinketet,fegyot stb...ezt mind felhuzod es megvan elvileg a tobb rating.Szerintem az a baj hogy biztos van ilyen lvl20,19...szintu cucc rajtad.
-
alevan
őstag
Van valamelyk PVP szerón magyar klán?
-
BladeHero
tag
Ha van magyar klán én szívesen csatlakoznék.30-as szintű vagyok.IGN: BladeHero4
-
smdhorda
csendes tag
nos én is szívesen cserélnék infót más játékosokkal,
- a combat rating pl. azt sem tudom mitől változik,
- az árusok közt van egy gyémánt fizetőeszköz sem tudom honnan szerezhető.
van ugye conquest és triumph emblem mindenféle de nem hogy el lehet veszni a városban még azt sem tudom mivel kéne fizetnem.
az ingyenes verziót így elég gyorsan eluntuk több pajtimmal ennek örömére
+azt veszem észre mintha rengeteg küldetést is csak solóban lehetne teljesíteni (30on az insták challenge módja)ami nem valami hangulatos mmorpg lévén szerintem
kár, hogy pár kezdeti in-game segítségen kívül én még nem sok traininget láttam ha eléri az ember a 30ot mit kezdjen magával vagy a vendoroknak van-e rendes térképe.... így elég gagyinak hat -
ricshard444
veterán
Láttam,hogy még itt nincsen ennek a játéknak topikja,és szerintem sok hasznos információt tudnánk egymás között megosztani.
Nekem pl az lenne a kérdésem,hogy a Combat Ratingem miért akadt meg 38-39 között,amikor már 3 új cucc óta annyin áll,mára megint visszaesett 38ra amikor tegnap kilogolásnál 39 volt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Zyxel NAS326
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gothic Remake - Fókuszban a játék világa
- AliExpress tapasztalatok
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- OLED TV topic
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest