- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Hm, látom közben, hogy van nagy DC topic, de mivel nem sürgős nem akarok oda is bekavarni, illetve ott is kb azt tanácsolták akik feltettek hasonló kérdést mint amit én is próbálgattam...
Ha valaki esetleg járt úgy mint én (#183, egy szem .dctmp-ről letöltés folytatás) akkor plz írjon ide (ha már a topic címe amúgy is DC++ problémák)... -
Totyi
őstag
Nem tudom mit kínlódtok itt mindíg.Át kell másolni egy olyan partícióra a dc-t,amit nem formázol;és kész.Ha újra kell telepíteni,akkor sem kell bajlódni a megosztás beállításával és a beállításokkal sem kell szenvedni.Vivel a legtöbb dc zip-be van,azért a telepíteni sem kell.Tudom,mert nekem már vagy 8 hónapja csücsül a gépemen,anélkül;hogy egyszer letöröltem vola;pedig volt már reinstall nem is egyszer.Fogadd meg a tanácsot,és másold be egy olyan partícióra,amit nem formázol.Ja,és ez a letöltésekre is érvényes:ne a C: -re töltsön le,mert ha gáz van(reinstall)akkor oda az edigi letöltés.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest