- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- 3D nyomtatás
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Analóg fényképezés
Aktív témák
-
Hm, látom közben, hogy van nagy DC topic, de mivel nem sürgős nem akarok oda is bekavarni, illetve ott is kb azt tanácsolták akik feltettek hasonló kérdést mint amit én is próbálgattam...
Ha valaki esetleg járt úgy mint én (#183, egy szem .dctmp-ről letöltés folytatás) akkor plz írjon ide (ha már a topic címe amúgy is DC++ problémák)... -
Nagyon köszi a választ!!! Szerinted mit csináltam én azután miután elszállt a gépem és muszály volt gyorsan újranyomni? Mindegy, a hülye ember saját hibájából tanul, az okos fórumot olvas... hát én nemrég csatlakoztam az utóbbihoz

Azért még mindig érdekelne, hogy meg lehet-e csinálni a fentebb említett műveletet. -
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha egy korábbi félbemaradt letöltésből csak a .dctmp fájl maradt meg, akkor lehet-e folytatni? (sajna újratelepítés miatt a DC++ fájljai odavesztek).
Megpróbáltam, hogy kezdek egy ua TTH-sat, majd kicserélem az új dctmp-t a régire, és a méretet beírom a queue.xml-be... Na erre a DC úgy látja, hogy OK, a fájl addig van kész amikor anno abbahagytam, de amint folytatni akarom, lemegy 0-ra és kezdi újra.
Van valami ötletetek?
Bocsi ha ezt korábban vki kérdezte már, de nincs időm elolvasni az egész topicot (meg a többi hasonlót), szal ha volt ilyen kb bökjetek rá, hogy merre volt! Thx!
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E7240 Core I5-4310U CPU / 4GB DDR3 RAM laptop
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Honor Magic6Pro 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest