Új hozzászólás Aktív témák
-
kócos87
tag
Nekem most már szinte biztos, hogy a favorit fegyver a Moisin + AKSU-74 vagy esetleg Blaze 95. Ma déltől fent voltam estig és délután eszembe jutott, hogy össze kéne rakni egy AKM-et és kipróbálni PSO-val. Keresgéltem a helycrasheket de nem találtam. Erre felmentünk PVPzni és kb fél óra után lőttem 6 csávót majd találtam 2 PSO-t is. Az AKM fullos lett (Bipod, PSO minden ami kell). Hát mit ne mondjak nem nyerte el a tetszésemet, mert messzire valahogy nem adta. Egyébként kb fél óra után valaki sunnyogva fejbelőtt úgyhogy nem is túl sokáig tudtam élvezni a fegyvert. Nekem marad a mozin. 1 lövés 1 kill csak az a baj, hogy ha rögtön ruinedre vág mindent sokszor még fejlövésnél is. Talán még az SVD-t kéne kipróbálni, de lehet, hogy a scope miatt nem tetszett az AKM.
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen routert?
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- AliExpress tapasztalatok
- Születésnapos a Noctua
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest