Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hűtés beállitása
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Vezetékes FEJhallgatók
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
kjohnny
csendes tag
A földeléshez pedig: nem minden konnektor és hosszabbító földelt?
-
kjohnny
csendes tag
Kösz,már megoldódott minden.
Visszavittem a Daewoot,és a hipermarketben megnyugtattak,h. nem én vagyok az egyedüli ilyen peches ember,valószínüleg szériahibásak...Úgyhogy le is cseréltem 1 Samsungra.Az azóta tökéletesen müködik.
csá -
Sir Tyudor
csendes tag
Hát lehet, hogy az utóbbi. Tudodmit? Inkább nyomtasd ki a kápeket és azt nézd. Legalább villogni sem fog. Talán kicsit lassú, de meg lehet szokni. Hi!
Csak viccelek! -
kjohnny
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok esetleg segíteni,van 1 kis problémám.
A történet a következő:
2003.februárjában vettem 1 Daewoo 719 B típusú monitort. Ez fél évig gond nélkül müködött. Utána jöttek a gondok. Kb nyár végén néha magától elment a kép. Ki- és bekapcsolásra visszajött. Ez nagyon zavart,úgyhogy visszavittem gariba,de mivel csak Pesten szervizelik,így kb. 1 hónap múlva érkezett vissza, viszont 1 teljesen újat adtak helyette. Ez az új 1 nap használat után elromlott. Kiment a kép,eleinte csak a felbontás váltásakor tünt el,késöbb véglegesen. Visszavittem.
Most vagyunk a jelenben (2004.jan.). Amíg szervizelik,itthon 1 régi használtan vett 8 éves Packard Bell monitort használok helyette. Csakhogy kb 3 napja ezen is megjelentek a képeltünési problémák.
Nem tudjátok véletlenül mi lehet a baj?
A videokártya nem lehet baja szerintem,mert karácsonykor lecseréltem egy ati radeonra.
Ha visszajön a szervízböl a Daewoo, akkor elöbb-utóbb az is elromlik majd?
Vagy csak nagyon peches vagyok?
Kösz a segítséget elöre is!
Aktív témák
- Autós topik
- iPhone topik
- Alkoholista nevelde
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- AOC C27G2ZU/BK Ívelt Gaming monitor FHD/240HZ/0.5MS
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest