Hirdetés
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gamepad
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Valami baja van a tápomnak
- Projektor topic
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Norbika88
üzenetére
Szia!
Én nem mernék turbósat venni, kényesebb, drágább. De cserébe jobban megy, és lehet, kevesebbet is fogyaszt. Egy ekkora családi batárból igen nehezen lesz sportautó, úgyhogy én belenyugszom az olcsóbb, kissé lomhább 1.6 szívóba. Sokan amúgy sem szeretik a TCe motorokat állítólag.
Én meg valahogy így gondoltam a dolgot. A techroad kárpitja kiveri nálam a biztit (ok, megrendeléskor valószínűleg le lehet cserélni), a piros betétek beltérben még jók, de a tükörben megint nem nagyon tetszik. Ezen felül ha ugyanazt rakod össze stepway-ben (75000 nagykijelzős navis felárral), mint techroad-ban, olcsóbb a stepway nem is kevéssel. A vörös kasztni tetszene egyébként, de ennyit nem ér az a szín. Az azurkék nekem tetszik, feleségemnek nem, a többi meg olyan semmilyen mindkettönk szerint, így végül kiegyeztünk a fehérben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gamepad
- Építő/felújító topik
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Disney gyerek elefántos falióra
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Rocket Faustino profi otthoni kávéörlő - MEGKÍMÉLT, KARCMENTES, ELADÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest