Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
baro32
aktív tag
válasz
Norbika88
üzenetére
Igen ez nálam is működik mert már egyszer kellett resetelni mert az egyik kerék a 4-ből laposabb volt minta a többi
mert nekem az ABS jeladós van ami kiszűrte a forgásból hogy a 4kerék forgása eltér egymástól de szerintem nálad meg mindíg elő fog jönni ez a probléma mikor a rádiójelet nem fogja érzékelni
akor jelezni fog csak most ez kérdés hogy milyen időközönként lép majd fel amire én azt mondom hogy elég sűrűn kell majd resetelned.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mert nekem az ABS jeladós van ami kiszűrte a forgásból hogy a 4kerék forgása eltér egymástól de szerintem nálad meg mindíg elő fog jönni ez a probléma mikor a rádiójelet nem fogja érzékelni
akor jelezni fog csak most ez kérdés hogy milyen időközönként lép majd fel amire én azt mondom hogy elég sűrűn kell majd resetelned.