- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
Új hozzászólás Aktív témák
-
drbubo0017
csendes tag
Szia,
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
DLINK DNS-320L-em van itthon. Sokáig használtam fun_pluggal, majd egy felújítás miatt el lett csomagolva. kb. 1,5 év után most vettem elő és szeretném újra beüzemelni. Időközben az egyik benne lévő HDD megadta magát.
Firmware-t frissítettem és látom már elvileg nem kell ügyeskedni, mert különféle add on-ok telepíthetők rá.
Első lépés az lenne, hogy SSH-n eltudjam érni.
Transmissiont felpakoltam az alap elérési út ahova tölteni akar a "/mnt/HD/HD_a2/Transmission" ez nem jó, mert az írja ki nincs hely a lemezen, de ez nem igaz. Olyan helyre akar letölteni ami nem létezik.
Be szeretném állítani, de ehhez az kellene, hogy hozzá tudjak férni ssh val vagy WINSCP-vel.
Open SSH-t feltettem az általad javasolt oldalról de semmi. Connection refused. Ezzel jön vissza. Bejelentkezésig el sem jutok.
Valami még kell hozzá?
Ha ez lekapcsolom és a fimrware SSH-val próbálkozok akkor a bejelentkezésig eljutok, itt viszont azt írja hogy lejárt a jelszó és újítsam meg majd próbálkozzak. Ezt megtettem, de ugyanaz.
Magyarán nem tudok SSH-n hozzáférni a NAS-hoz.
Az OpenSSH lenne a megoldás de nem tudom hogy.
Hátha lenne valami tipped/tippetek.Ü
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest