- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcsaba
csendes tag
válasz
kormi0312 #126 üzenetére
A 2.02-es szerintem semmivel se tud többet mint a 2.03MT-s (ugyanaz a lebutított felület és a lehetőségek is ugyanazok). És visszafele nincs út, mert a T nem adott ki letölthető firmwaret és a GPL kód (amiből egyébként egy az egybe lefordítható a gyári firmware) csak 2.02-höz van és ugyan abban is van egy rakás "telekom" mint választási lehetőség,de a Hungarian pont nincs.
-
bcsaba
csendes tag
válasz
kormi0312 #124 üzenetére
1.) Letöltöttem a GPL kódját a D-Linktől (ami egész korrekt mert képes feltölthető firmwaret csinálni).
2.) Letöltöttem a Realtek OpenWRT SDK-t (ami szerintem nem hivatalos, csak felkerült a netre).
3.) Áttákoltam az SDK kódot (mtd partíciók helyzete (hogy vissza lehessen állni az eredetire és, hogy ne bootoljon recovery módba az első indítás után), firmware blobok a GPL kódból (mert anélkül az 5ghz csapnivaló volt))
4.) A GPL kódban levő aláíró eszközzel aláírtam az elkészült wrt képet és recovery módba feltöltöttem.Menni megy de tákolás és az SDK miatt kétlem, hogy lesz belőle "hivatalos WRT".
-
bcsaba
csendes tag
válasz
woodworm #122 üzenetére
Egy hónapja még a régi Realtek chipsetes csodát adták.
-
bcsaba
csendes tag
válasz
-JB-Scottt21 #114 üzenetére
Szerintem 700-800-at nem fog tudni sohasem wifin. Legalábbis itt 250 a max ami kijött belőle (a gyári FW-vel és a rátákolt WRT-vel is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA V
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Corsair RM750
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest