Új hozzászólás Aktív témák
-
bcsaba
csendes tag
válasz
kormi0312 #126 üzenetére
A 2.02-es szerintem semmivel se tud többet mint a 2.03MT-s (ugyanaz a lebutított felület és a lehetőségek is ugyanazok). És visszafele nincs út, mert a T nem adott ki letölthető firmwaret és a GPL kód (amiből egyébként egy az egybe lefordítható a gyári firmware) csak 2.02-höz van és ugyan abban is van egy rakás "telekom" mint választási lehetőség,de a Hungarian pont nincs.
-
bcsaba
csendes tag
válasz
kormi0312 #124 üzenetére
1.) Letöltöttem a GPL kódját a D-Linktől (ami egész korrekt mert képes feltölthető firmwaret csinálni).
2.) Letöltöttem a Realtek OpenWRT SDK-t (ami szerintem nem hivatalos, csak felkerült a netre).
3.) Áttákoltam az SDK kódot (mtd partíciók helyzete (hogy vissza lehessen állni az eredetire és, hogy ne bootoljon recovery módba az első indítás után), firmware blobok a GPL kódból (mert anélkül az 5ghz csapnivaló volt))
4.) A GPL kódban levő aláíró eszközzel aláírtam az elkészült wrt képet és recovery módba feltöltöttem.Menni megy de tákolás és az SDK miatt kétlem, hogy lesz belőle "hivatalos WRT".
-
bcsaba
csendes tag
válasz
woodworm #122 üzenetére
Egy hónapja még a régi Realtek chipsetes csodát adták.
-
bcsaba
csendes tag
válasz
-JB-Scottt21 #114 üzenetére
Szerintem 700-800-at nem fog tudni sohasem wifin. Legalábbis itt 250 a max ami kijött belőle (a gyári FW-vel és a rátákolt WRT-vel is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Milyen autót vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Bluetooth hangszórók
- Formula-1
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Nintendo Switch 2 + Balatro + hordozó táska + Splatoon tok + üvegfólia
- ÁFA-s Garis Félkonfig - i5 14400F, 64GB DDR4 RAM, Asrock B760 Pro
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3651,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest