- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkiky01
senior tag
Wifit valakinek sikerült úgy beállítani, h bizonyos időintervallumban automatikusan ki, majd be kapcsoljon?
-
bkiky01
senior tag
válasz
-JB-Scottt21 #114 üzenetére
Eléggé le van butítva a t firmware.. Csodát ne várj, de amit mégis: 2,4G-n nagy nehezen beindítható a 40MHz..
Ami fontos, ha a tűzfal megy, akkor csak 400/100-as netre képes.. Szerintem ez is szoftveres, hiszen több, mint amit garantál a gigabites net.. -
bkiky01
senior tag
1000-es netem van, netet én is dlink pppoe-vel hívom be, ont pedig bridge lett. Iptv ont-ről megy. Viszont így a műsorújság app-pal nem tudom irányítani iptv boxot.. Valahogy át lehet irányítani, vagy megy dlinkről is az iptv(ha jól tudom nem)? dlinekt nem tenném ap módba, csak végső esetben, mert nekem ont hálózatkezelése nagyon harmatosnak tűnik.. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fogyjunk le!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged