Új hozzászólás Aktív témák

• D@niel

addikt

sziasztok,
    bekötötte a digi az 1000-s netet, hoztak huawei modemet, és ezen a routeren gondolkozok
    wifin lesz használva az internet, fontos lenne a sebesség az egyik gépen (a tervezett büdzséhez mérten)
    nem fogok kábelezni, bármennyire is olcsó és úgy jönne ki igazán a teljesítmény

a fő wifis kapcsolat egy Acer Aspire F5-573G-56W9 géppel lesz, itt gyakoriak a letöltések, de nem állandóak
    van még egy másik laptop (ennek nem tudom most megmondani a pontos típusát, de régebbi), ezen időnként vannak letöltések, nem fontos a nagy sebesség
    illetve 2 telefon mindig kapcsolódva lesz a hálózatra

a modem a bejárati ajtó mellett van, egyébként 4 emeletes, és a 4.-en vagyok, 60nm2 a terület
    megnéztem azon a helyen az elérhető hálózatokat ahol van a modem és 15-20 wifit látok, ebből 8-10 digis ....

a konnektor felé tervezem az új routert, remélem ennek is ki lehet egyenesíteni az antennáit, és szépen fel fog menni

a letöltős laptop másfél szobával van arrébb, közte 2 vékony tégla fal, a huawei wifijét maxon fogja
    qualcomm atheros qca9377 hálókártya van benne

------------------
    megfelelő lesz ilyen körmények, elvárásokra ez a modem, vagy keressek mást?
    ha megfelelő, milyen letöltési sebesség várható, 40-50mbájt/sec reális?
    TP-LINK Archer C5 Router jobb lenne? ez drágább, talán jobb is lehet, de feleslegesen nem fizetek többet
    használt is szóba jöhet, ha ennyiért találok valami komolyabbat

Új hozzászólás Aktív témák