Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Воланд
titán
szia!
elmeletileg van balkezes, pontosabban inkabb lesz, az oldalukon meg nincs ilyen termek. a razernek van egy balkezes egere, de az csak ot gombos.
amugy kerdezd meg ebben a topicban, oda tobb hozzaerto jar.
-
Alaefin
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni a Cyborg R.A.T 3 ügyében. A következő linken azt írják, hogy balkezes. Felvettem a kapcsolatot a Pixmánia.hu val de semmi érdemi választ nem tudtak adni annak ügyében, hogy valóban van balkezes változata is. A képen sajnos jobbkezes változat van. Azt írták vissza, hogy keresgéljek a gyártó honlapján de azt sem találtam meg
Aki tud valamit erről az egérről kérem segítsen. Sajnos számomra csak és kizárólag balkezes gamer egér jöhet szóba mivel nincs jobb karom. Vagy esetleg ha ismertek közel hasonló programozhható balkezes egeret legalább 7 programozható gombbal ehhez közeli árkategóriában az is nagy segítség lenne. Mivel már nagyon rég keresek balkezes gamer egeret de eddig csak ezt találtam valamint a Logitech G300 as egerét ami viszont kétkezes.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Aktív témák
- Új DLSS4 Gamer PC i5-10400F/16Gb DDR4/RTX 5060 Ti 8Gb/500Gb - 2Tb SSD 2-4Év Gar
- Új DLSS4 Gamer PC i5-10400F/16Gb DDR4/RTX 5060 8Gb OC/500Gb - 2Tb SSD 2-4Év Gar
- Új DLSS4 Gamer PC i5-12400F/RTX 5060 Ti 8Gb/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Új DLSS4 Gamer PC i5-12400F/RTX 5060 8Gb/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- ÚJ Cooler Master Devastator 3 /MS110 INGYEN FOXPOST
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Autós kamera eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Aki tud valamit erről az egérről kérem segítsen. Sajnos számomra csak és kizárólag balkezes gamer egér jöhet szóba mivel nincs jobb karom. Vagy esetleg ha ismertek közel hasonló programozhható balkezes egeret legalább 7 programozható gombbal ehhez közeli árkategóriában az is nagy segítség lenne. Mivel már nagyon rég keresek balkezes gamer egeret de eddig csak ezt találtam valamint a Logitech G300 as egerét ami viszont kétkezes.