Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
PROHARDVER!
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
elektrotank
aktív tag
válasz
elite.cs11 #5682 üzenetére
Igen, erre akartam utalni. Nem is hiába linkeltem a Wire 2-t, végül is, az a hivatalos információ.
sittes79: grat hozzá.
Hogy hozzászóljak kicsit a felmerült témákhoz. Én is vásároltam már pl. a G2A-ról, szerencsére eddig minden rendben volt. Torrentezni sem szeretek már annyira, a Far Cry New Dawn van még így leszedve, de szerintem azt is megveszem. Belefáradtam a crack-be meg a társaiba. Persze, az a pár játék, amit G2A-n vásároltam, azoknak a költségének a nagy része (vagy épp semennyi) nem hiszem, hogy a fejlesztőkhöz ment.
Több helyen is van játékom (legtöbb steam), eddig úgy mindegyikkel megvoltam. GOG-n csak a Witcher van, azzal sem volt problémám. Mondanom sem kell, hogy a Cyberpunk 2077 is GOG-ra jön, dobozosan.Előrendelés: Nem is tudom, talán a Witcher 3 volt az első játék, amit előrendeltem. Nagyon megtetszett a világa, a játékmenet és a grafika. Nem hittem volna, de rendesen magával ragadt. A másodikkal soha nem játszottam, az elsőt megpróbáltam, de a harcrendszer nem tetszett, ezért hagytam is. Vicces, hogy a játék után megvettem kb. az összes könyvet, anno Euronicsba megláttam az 1. és a 2. részt dobozosan, asszem deluxe editiont, azt is megvásároltam, illetve a DLC-k is talán előrendelve jöttek (nagyon szégyellem, de ezeket még nem vittem ki), dobozosan, ahogyan kell. A LiS is dobozosan jött, de azt nem tudom dobozos volt e vagy sem. A Cyberpunk 2077-t is előrendeltem, bízok annyira a készítőkben, hogy jó lesz. Witcher 3-nál is voltak patchek, itt is lesznek... ha valaki azt gondolja, hogy tökéletes játékot fog kapni első naptól kezdve, azt felejtse el. Az a régi szép időkben volt, amikor egy CD-re simán ráfért mondjuk egy Lego Star Wars. Ezzel együtt kell élni. A vaják világa önmagában elragadó, valószínűleg a Cyberpunk világa is fantasztikus lesz, legalább is merem remélni, hogy nem enged el.
UI: A Viharidő nincs meg, meg ahogy láttam, újra megjelentek a könyvek, új borítóval, gondolom a sorozat hatására. Az első könyvet vagy kölcsönkaptam egy volt barátomtól, vagy odaadta, nem tudom, mert anno azt hiszem kereste, de végül is nálam maradt, szóval az meg volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- ZIDOO médialejátszók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- i7-14700K vagy i5-14600K
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest