- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamery
senior tag
Na, minden OK?
-
Zamery
senior tag
válasz
Mr.Skyline #54 üzenetére
CPC Mask : The CPC ( Command Per Clock ) is an option which brings a speed increase in memory transfer, the BIOS activates sometimes the CPC Mask, which inhibits the CPC in case of overclocking.
Ha tudsz angolul akkor olvasd el, ha nem akkor megpróbálom majd lefordítani.
Egyébként itt minden infót megtalálsz: Bővebben: link -
Zamery
senior tag
válasz
Mr.Skyline #51 üzenetére
Én is igy szivtam az 1,4-es celeronommal
, ugyanis nincs olyan beállítás, hogy 100/133/33.
És nekem is 133Mhz-es ramjaim vannak. Na mind1 szerintem az 1520Mhz az egy elég szép eredmény. Ha azon stabil, akkor szvsz maradjon így. -
Zamery
senior tag
válasz
Mr.Skyline #47 üzenetére
Én se tudok mást mondani csak azt mint g4dg3t. Nem biztos hogy az 1,3 celeron elindul 133Mhz-n. Próbálkozz fesz emeléssel, de ha nem megy akkor fokozatosan emelgesd az FSB-t. ameddig stabil addig húzható.
Ugy látszik átlagos procid van és nem megy 133Mhz-en -
Zamery
senior tag
válasz
Mr.Skyline #40 üzenetére
Akkor ennek örülünk:
-
Zamery
senior tag
Figyi, ha kell a pénz add el másnak!
Hátha elviszi valaki egyben. Ha meg nem akkor inkább tartsd meg. Jó kis lap és szezononként fellendül iránta a kereslet.
Egyébként a 21k kicsit sok nekem, másrészt meg most realizáltam, hogy elő kell teremtenem 105k-t. Ez ugyanis az iskolai tandíj, és még nem fizettem be, de eddig sose kellett ilyen korán kicsengetni. Sajnálom, csak ma jöttem haza, és olvastam el az iskola levelét. Ugyhogy anyagi csődben vagyok éppen, és nemtudom mikorra rendeződik a helyzetem.
Szóval add el nyugodtan, nem fogok megharagudni érte. És mégegyszer : sajnálom.... -
Zamery
senior tag
válasz
Mr.Skyline #34 üzenetére
Persze! Csak a vírusirtót kell engedélyezni a BIOS-ban (lásd fentebb), és hasít mint állat!
-
Zamery
senior tag
válasz
Mr.Skyline #32 üzenetére
Igen, benne van, és szép vörös.
Bár én bootolásnál csak egy atomvillanásnyi időre látom, mert olyan gyors a gépem, és olyan lassu a monitorom. -
Zamery
senior tag
Na, minden OK?
-
Zamery
senior tag
Éled a topik?
Üdv!
Szerintem próbáld meg innen letölteni az aflash221.zip-filet, kicsomagolni és azzal frissíteni a biost DOS alól: Bővebben: link
Mégpedig ugy, hogy csinálsz egy BOOT floppit rámásolod az award-flash progit meg a kicsomagolt biost, azután boot from FDD, aflash elindit, bios kiválaszt --> flash és ennyi.
Ha nem voltam érthető leirom részletesebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macska topik
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest