Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• niklebi

senior tag

válasz zerodot #5370 üzenetére

Neked lehet, hogy zavaros de akkor leírom még egyszer. A Revolut virtuális kártyának is meg kell adni egy kártyát amiről fel tudod tölteni. Így abban is az egyetlen Erste debit kártyám volt beregisztrálva. Amikor a pénzt lekérte ellenőrzésként már csak a Curve-ön keresztül tudta lekérni az Erste banktól. Ezek után a Revolut egyszerűen átállította az addig alá betett Erste debit kártyát a Curve kártyára. Ez akkor derült ki amikor fel akartam tölteni a Revolut kártyát. A lényeg, az Erste kártya már nem használható önállóan, csak pénz tudok vele felvenni, meg tudok vele fizetni a boltokban. Az interneten már nem működik. Jelenleg az Erste kártya van a Curve mögött elsődleges kártyaként + a Revolut virtuális. A Revolut virtuálisban meg a Curve. Ennél részletesebben már nem tudom leírni. De nem akarom tele offolni a topikot a Revolutos problémámmal, így azt itt befejeztem.

"Mit szeretnél, hogy a Curve váltson EURról HUFra vagy az Erste? Előbbi esetben HUFra, utóbbiban EURra kell állítani az Erste kártyádat a Curve appban."

Én azt szeretném hogy a Curve váltson HUF-ról EUR-ra, amikor vásárolok a külföldi shopból. Akkor mire kell állítani? Gondolom hagyni kell forinton.

Új hozzászólás Aktív témák