Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Steam Deck
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Mclarenöcsi
üzenetére
Valahol hozzáérhet a kijelző széle valami fémhez belül. Amikor pár napja az akksicsere miatt szétszedtem, és összerakás után megnyomorgattam, akkor nekem is csinált ilyeneket. De szerencsére csak akkor csinálta, és csak azért, mert erőltettem a dolgot.
Amikor szétszedtem, akkor azért látszott rajta, hogy ez nem egy apple, samu, lg, satöbbi cucc. Ez alatt azt értem, hogy belül látszanak olyan megoldások, pl. forrasztanivaló alkatrészek, ragasztószalaggal rögzítés, ami az összeszerelőre van bízva, hogyan tudja megoldani. A bevilágítás témája is ilyen. Elég egy minimális illesztési probléma, és már rögtön ott van a bevilágítás, ezért van, hogy van, akinek egyáltalán nem látható, másnál pedig eléggé látható. Egy nagyobb gyártónak a gyártósoráról (azthsizem, legalábbis), nem úgy jönnek le az alkatrészek, hogy azt a gyári munkásnak kelljen forrasztgatni. -
geloczigeri
tag
válasz
Mclarenöcsi
üzenetére
Szia!
Nekem is van ilyen problémám, nekem is minden ROM-al előjött egy idő után. Nincs rá megoldás, mert harveres problémáról van szó. Megzavarodik az elektronika, Kínai szar sajnos

Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő